About

 

Dette nettstedet eies og drives av/ This website and is owned and maintained by:

 

   * Vi er en liten familiebedrift 30 min. nord for Bergen, som driver et ridesenter på gården vår.

 

   Vi tilbyr oppstalling, rideundervisning, utdanning for hest og rytter, saltilpasning, salmakerarbeider, og hestefotografering.

 

   I tillegg selger vi engelske kvalitetssaler med tilbehør, bomløse saler, og håndlagete hodelag og hesteutstyr. 

 

   Av personlige grunner har vi for tiden redusert kapasitet når det gjelder undervisning, trening, saltilpasning, salmakeri og fotografering, men vi blir fortsatt glad når engasjerte ryttere tar kontakt, og vi vil prøve å hjelpe så snart som mulig.

 

 

   * Alt innhold på dette nettstedet, både tekst, bilder og design, er copyrighted, og må ikke kopieres eller brukes uten eierens skriftlige tillatelse.

   Vanligvis eier vi rettighetene til bildene, med unntak av noen bilder som viser varer for salg, og som eies av produsenten av varen.

   Bruk av noe innhold på dette nettstedet uten tillatelse er ulovlig og kan medføre økonomiske og rettslige konsekvenser.

 

   Ekte vare for ekte ryttere:

   Alle bilder på dette nettstedet som viser hestetrening/ ridning, viser hester som er trent av vårt personale eller av våre gjesteinstruktører.

   Vi bruker ikke betalte illustrasjonsbilder (stock images).

 

 

   * Hvis du ser innhold på våre sider som du mener vi ikke har rett til å bruke, vennligst ta kontakt, og vi vil sjekke det og hvis nødvendig rette på det.   

 

   

   * NB! Vi kan desverre ikke ta ansvar for andre nettsteder som vi linker til, eller som linker til oss.

 

   Vær OBS på at slike nettsteder ikke nødvendigvis blir støttet av oss, og ikke nødvendigvis gir korrekt informasjon.

 

 

   * Ingen informasjon på vårt nettsted er ment som medisinske råd. Dette gjelder også all informasjon som vi gir muntlig, eller via telefon, sms, e-mail, eller via andre kommunikasjonsformer. Alle våre uttalelser er bare ment som informasjon, basert på det som vi ser på som oppdatert kunnskap om emnet. Vi kan ikke garantere hvilken effekt vår informasjon kan ha i det enkelte tilfelle. I spørsmål som angår hestevelferd og hestehelse, alltid kontakt din veterinær.

 1) Etter Crispin de Passe the Younger, kobberstikk i De Pluvinel, Antoine. L´Instruction  dv Roy en l´Exercice de Monter a Cheval. Frankfurt am Main: Merian, 1628. (Arkiv saltilpasning.no.)